Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Minulost nejen Fremrova. I ve Lvově je válka. Pavel Rychetský, soudce a státník. Inflace s vůní benzínu. Saúdi se sbližují s Palestinci… nebo s Izraelci? 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Inflace s vůní benzinu. I ve Lvově je válka, soudí se. Sbližují s Palestinci anebo s Izraelci? To jsou témata vybraných příspěvků čtvrtečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A od mikrofonu zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Ekonomka a bývalá rektorka Mendelovy univerzity v Brně a také kandidátka na post prezidenta Danuše Nerudová bude kandidovat příští rok nové o volbách do Evropského parlamentu za hnutí stan. Oznámila to na Facebooku. Měla by se ucházet o pozici lídryně kandidátky společně s místopředsedou hnutí Janem Farským. A téma probereme s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Buď zdráv.

Ostatní také poslouchají