Náš host
Rybář Matěj: Čím větší ryba, tím lépe. Ale velikost úlovku pro mě není na prvním místě
Náš host
Plzeň
Matějova rodina má rybaření v krvi. Tohoto koníčka mají všichni od nepaměti. I rybaření se strašně posouvá. Když mi děda vypráví, jak se chytalo za jeho mládí, toužím se do těch dob vrátit, říká Matěj Houška.
Veronika Albrechtová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborák s lososem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Rybí polévka z rodinného receptáře Vladimíry Jakouběové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Na Vánoce dbám na výběr ryb a rozdělení práce
Pochoutkové Vánoce
-
Matěj Ruppert: Na chatě mám několik zbraní. Třeba rybičku
Brambora s vejcem
-
Rybářství je v Čechách fenoménem
Náš host
-
Ranní úvaha Ivana Šterna: Chvála Josefa Švejka
Ranní úvaha
-
Vaňhova rybárna: Místo, kde se Češi naučili jíst mořské ryby
Pochoutkový rok
-
Iva Pekárková: Příběh opuštěného racčete
Glosa Plus