Kuchařské čarování
Vánočně prostřené stoly našich předků a sváteční hostiny ze světa
Kuchařské čarování
České Budějovice
Francouzské kolínko, grónský plněný tuleň, italské skopové maso, krocan, mrkvový pekáček i pravoslavná kuťja a dušená šunka podle švédského šéfkuchaře. O vánočních dobrotách z celého světa bude v Kuchařském čarování mluvit Petr Stupka. Ještě předtím se ale podívá na svátečně prostřené stoly našich předků na jihu Čech.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční klasika podle kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Patrik Bečvář - šéfkuchař, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Hrad Kost v Českém ráji se oblékl do vánočního kabátu a otevřel své brány pro speciální prohlídky
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Dárky vám letos přinese Jarmil. Pusťte si místo koled masitý přehled filmových bizarností
Čelisti
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 24. 12. 2023
Pochoutkový rok
-
Proč máme raději tatarku než kečup a jak to souvisí s naší „národní chutí“?
Okolo češtiny
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada