Host Dopoledne pod Ještědem

Patrik Bečvář - šéfkuchař, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů

Host Dopoledne pod Ještědem

Patrik Bečvář - šéfkuchař, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů
Studio ČRo Liberec (ilustrační foto)

Liberec

Téma: Vánoce na talíři. Bramborový salát s obalovaným řízkem z kapra, rybí polévka, kuba nebo vanilkové rohlíčky. Dobroty, bez kterých si někteří z nás nedokážeme ty pravé Vánoce představit. Na čem si pochutnávají v tomto čase ve Francií, Německu nebo v Dánsku, nejenom o tom si budeme povídat hodinu před polednem s Patrikem Bečvářem, kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů. Těšit se můžeme i na netradiční recepty, kterými si můžeme zpestřit vánoční jídelníček.

Více z pořadu