Za Šumavským bylinným do jižních Čech: Když byl Petr Čtvrtníček mladičký, stálo 9 korun
Krmítko

Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s farmáři, farmářkami a producenty regionálních potravin. V další části pak spolu s renomovanými kuchaři a kuchařkami připravují regionální pokrm. Na pořadu spolupracoval Státní zemědělský intervenční fond.
Epizody
-
-
Za medem na karlovarsko: Dobrý med musí pocházet z míst, kde je hezky
-
Za kmínovým olejem na Vysočinu: Začal jsem lisovat jako koníček
-
Za svatojánskými ořechy do Olomouckého kraje: Rukama nám projde osmnáct tisíc ořechů
-
Za Lebedou zahradní do Pardubického kraje: Není salát, jako salát
-
Za česnekem do Libereckého kraje: Když nemáte váleček, použijte lodní hřídel
-
Za křenem do středočeského kraje: Je šunková rolka stále nejlepším křenovým receptem?
-
Za hovězím masem do zlínského kraje: My neučíme přírodu, to ona učí nás
-
Za uzeným kaprem do Plzeňského kraje: Kosti, kůstky, kostičky
-
Za A2 mlékem na Jižní Moravu: Chlapi v hospodě si naše jogurty chválí