Petr Čtvrtníček, Zuzana Hradecká, Martin Franc, Alena Mihulková a Jan Hradecký | Foto: Antoan Pepelanov, Český rozhlas

Tato neortodoxní rada zazní od docenta Martina France při vaření z jedné z nejaromatičtějších a nejmilovanějších surovin. Alespoň tak vnímají česnek oba pánové. V tomto díle krmítka se vypravili na Liberecko za paličákem a dalšími česneky.
Martin Franc, Petr Čtvrtníček

Nejposlouchanější

Krmítko

Krmítko

Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s farmáři, farmářkami a producenty regionálních potravin. V další části pak spolu s renomovanými kuchaři  a kuchařkami připravují regionální pokrm. Na pořadu spolupracoval Státní zemědělský intervenční fond.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu