Martin Franc, Věra Holá, Petr Čtvrtníček | Foto: Antoan Pepelanov, Český rozhlas

V tomto díle Krmítka se Petr Čtvrtníček a Martin Franc rozhodli přijít na to, jestli jsou lepší slané nebo sladké tvarohové recepty. Zatímco historik jídla a stravování nabízel Rozhudu, ochotnický řezník se pro jednou zasnil nad nadýchanými tvarohovými buchtami na malovaném talířku. Oba pánové se ale shodli, že ze všeho nejdůležitější je kvalitní tvaroh. A tak se pro něj vypravili na farmu U sluníček.
Martin Franc, Petr Čtvrtníček

Nejposlouchanější

Krmítko

Krmítko

Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s farmáři, farmářkami a producenty regionálních potravin. V další části pak spolu s renomovanými kuchaři  a kuchařkami připravují regionální pokrm. Na pořadu spolupracoval Státní zemědělský intervenční fond.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu