Martin Franc, Jitka Píchová a Petr Čtvrtníček | Foto: Antoan Pepelanov, Český rozhlas

Při výjezdu na natáčení tohoto dílu Krmítka si ani jeden z pánů nebyl jist tím, co se dnes dozví. S Lebedou měli oba zkušenosti hlavně jako s plevelem, popřípadě jako s označením pro hlavu. S oto větším zájmem se tak dozvěděli, že se jedná o všestrannou listovu zeleninu, která se hodí do vařených pokrmů stejně jako do salátů.
Martin Franc, Petr Čtvrtníček

Nejposlouchanější

Krmítko

Krmítko

Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s farmáři, farmářkami a producenty regionálních potravin. V další části pak spolu s renomovanými kuchaři  a kuchařkami připravují regionální pokrm. Na pořadu spolupracoval Státní zemědělský intervenční fond.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu