Petr Čtvrtníček, Jan Charvát a Martin Franc s křenem | Foto: Antoan Pepelanov, Český rozhlas

V dnešním díle Krmítka se Petr Čtvrtníček a Martin Franc dozvěděli spoustu zajímavostí o zelenině o které si mysleli, že toho vědí dost. To, že křen hodně pálí, neznamená, že je dobrý. Proč se křen pěstuje naležato? Jak ho skladovat, aby zůstal déle čerstvý? Tolik otázek a ani jediná nezůstala nezodpovězena.
Martin Franc, Petr Čtvrtníček

Nejposlouchanější

Krmítko

Krmítko

Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s farmáři, farmářkami a producenty regionálních potravin. V další části pak spolu s renomovanými kuchaři  a kuchařkami připravují regionální pokrm. Na pořadu spolupracoval Státní zemědělský intervenční fond.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu