Káva o čtvrté
Netradiční listová zelenina
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sadby brambor
Káva o čtvrté
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Vědecké dobrodružství v Indii: Degustátorům projdou ročně pod rukama tisíce tun kávy
Vědecká dobrodružství
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Živě od vás: Vysílání ovoněné kávou z Liberecké pražírny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Dýňové koláče, polévky i oleje. Spotřeba buclaté zeleniny v Česku neustále roste
Pochoutkový rok
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si do Jeseníků pro domácí slaný karamel nebo bylinný sirup
Tip
-
Barista Robert Vašut: Káva se může stát láskou na celý život
Dobrá rada
-
Káva z pražených semen čekanky (cikorky) a pražených zrn žita podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Káva je zátěž. Nejvíc ekologické je dávat si ji v kavárně, radí odborník
Natura