Tip
Tip Juliany Maškrtnice: Zajeďte si do Jeseníků pro domácí slaný karamel nebo bylinný sirup
Tip
Radio Wave
Pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica má pro vás tentokrát tipy na nové podniky v Praze i gastro výlety po celé republice. Letos v září se v malebném podhůří Jeseníků otevřela nová kavárna Jiříkovská pecka. Vyzkoušet můžete výběrovou kávu z olomoucké pražírny Kikafe nebo domácí koláče a buchty. Domů si pak můžete odnést místní bylinné a ovocné sirupy, slaný karamel nebo medovou hořčici.
Martina Foldynová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Kavárna Modrý domeček nabízí pracovní místa lidem se zdravotním postižením
Tip
-
Kuchařky bez domova si zákazníky svého bistra hýčkají. Na veganské speciality zajděte na Smíchov
Zprávy Rádia Praha
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Jiří Rajchrt uvařil šafránovou hrušku s mátou a omáčkou
Pochoutky na talíři
-
Nenápadný půvab kavárny Nový Svět
Prahou křížem krážem
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 9. 2022
Pochoutkový rok
-
Rodinný podnik Kafírna Volkafe v Trutnově. Co všechno se museli naučit, aby nabídli vlastní kávu?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory