Host Lucie Výborné
Víno potřebuje společnost a čas, správný vinař se neustále učí, vysvětluje šlechtitel Michlovský
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Host: Klára Kollárová, národní sommelierka ČR
Noční Mikrofórum
-
Sklenku na víno držíme vždy jen za stopku. Rozdíl je ve výšce, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Sommeliér Ivo Dvořák: Nekvalitní víno bude i po svaření cítit. Svařujte jen to, které vám chutná
Blízká setkání
-
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
-
Letošní svatomartinská vína jsou velká, unikátní a bohatá, sluníčka bylo hodně, těší se degustátor
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Tuzemská vína mizí ze supermarketů. „Nemůžu prodávat pod...
Dnešní Plus
-
Fotoateliér Františka Seidela v Českém Krumlově byl velice chytře vymyšlený
Vltavín
-
Odborník: Víno má narozdíl od piva nebo lihovin vazbu na původ. Spotřební daň může vinařství pohřbít
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Je dražší víno lepší? Je nutné se vzdělávat, abyste...
Glosa Pavla Maurera