Host Lucie Výborné
Pokud máte dobrá zrnka, káva bude chutná, i když se vám úplně nepovede, ujišťuje pražič a barista
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Pražič a barista z Candycane coffee Ondřej Štoksa denně hledá cesty, jak upražit skvělou kávu. Co všechno ovlivňuje hrubost mletí? Jak si dobrou kávu můžete připravit doma?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Kávová sedlina rozhodně nepatří do koše. Využijete ji v kuchyni i na zahradě
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Káva ze všech stran - užitečná i návyková
Náš host
-
Ovesné čokoládové sušenky
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Písně o kávě
Volej
-
Tělový kávový peeling. Slyšíte o této novince poprvé? Odhalte jeho kouzlo mezi prvními
Šarm
-
O škodlivosti kávy a třech nejvzácnějších knihách s Poledními sirénami
Polední sirény
-
Káva se dá degustovat jako víno, tvrdí pražič kávy z Medlešic
Kdo umí, ten umí