Host Lucie Výborné
Anglická zkušenost byla vojna. Chef byl nespravedlivý, jednou jsem se rozbrečel, vzpomíná Přemek Forejt
Host Lucie Výborné
![Přemek Forejt](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/6414f0b280d7a4fce96e7a270d978845.jpg?h=6a4ce644&itok=-FKu1fAd)
Radiožurnál
Možná jsme naivní, ale říkáme si že již brzy něco uvaříme, doufá šéfkuchař olomoucké restaurace Entrée. Vymýšlíme menu jako rituál s hezkým koncem, prozrazuje. MasterChef je pro mě hezká reklama, baví mě to. Asi se rád ukazuju, směje se. Kromě kuchařské vášně si splnil také hudební sen: s kapelou Nebe nazpíval skladbu Stella. Vážím si toho, co dělám, ale také je hezké si plnit sny a dělat věci, které mě baví. Jak se připravuje kapr à la humr? A ze kterých kolegů má vítr?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Banalita mě dřív urážela. Čím jsem starší, tím si jednoduchosti víc cením, říká kuchař Michal Hromas
Host Lucie Výborné
-
Ve vlastní šťávě: Kouzelné obilí
Ve vlastní šťávě
-
Od jedné zavinovačky se prošila k vlastní firmě. Podnikavá žena nesnáší zahálku
Máme hosty
-
Nahrávka Lidová Redlová ukazuje všechny umělecké polohy této výrazné autorky
Hudební přístav
-
Gratin Dauphinois – lahůdka, kterou milovali Daniel a Jiří Reynkovi díky francouzské mamince
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zase kari, to už ani pes nežere. Co se ukrývá pod pokličkami hrnců v backstagích?
Špína
-
I v luxusních podnicích buďte vždy ve střehu, vyplatí se to,...
Glosa Pavla Maurera
-
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
-
Kachní prsa na pomerančích. Česká klasika ovšem dotažená téměř k dokonalosti netradiční omáčkou
Vaříme s Habadějem