Kuchařské čarování
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
České Budějovice
V Kuchařském čarování budeme kombinovat různé druhy salátů. Něco jiného je ale vánoční bramborový salát, který je nutné nechat nejlépe do druhého dne uležet. Jsou ale naopak saláty, které se například v restauracích, nebo i domácnostech míchají a připravují až na stole před zraky stolovníků. To vše kvůli čerstvosti.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční klasika podle kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Závin s jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Vánoční šunka na medu
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Sytý a saturovat
Okolo češtiny
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
Ve vlastní šťávě
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Eva Kadlčáková: Hledá se rum!
Fejetony Evy Kadlčákové