Špína
Zase kari, to už ani pes nežere. Co se ukrývá pod pokličkami hrnců v backstagích?
Špína
Radio Wave
Co spojuje lidi napříč scénou? Ano – je to rozhodně jídlo! Nepouštěli jsme si ve Špíně ale pouze songy věnované pochutinám. Spojili jsme se i s Emilem z Hluch crew a Jiřinou z Vegalité, aby nám řekli, co pro kapely rádi vaří, a taky s Vášou z Or, který se nám svěřil, co je před koncertem k jídlu potěší. Je pravda, že nejednu punkovou akci zachrání dobrý catering?
Honza Šamánek, Judita Císařová, Petr Wagner
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Být, či nebýt v kapele, to je oč tu běží. Punkáči nahlížejí úskalí i výhody fungování v bandu
Špína
-
Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo
Vizitka
-
Písně o tričku
Volej
-
Choutky našich předků
Špalíček
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
Ve vlastní šťávě: Kouzelné obilí
Ve vlastní šťávě
-
Mohelnický Folkfest 2022 (1)
Na cestě
-
Pochoutky s Leškem Semelkou
Pochoutky na talíři