Hobby magazín speciál
Kyselé svatojánské ořechy využijete všude tam, co černé olivy
Hobby magazín speciál
Plzeň
Anglické svatojánské pickles. To je další název neobvyklé pochoutky s lahodně kořeněnou kyselou chutí, která nepřestane překvapovat vaše hosty a podle autorky květinových kuchařek Jany Vlkové ani vás samotné.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jana Vlková: Zkuste ohromit Znojemskou pečení po kytkožroutsku
Hobby magazín speciál
-
Kozlíček polní nahradí salát, bršlice zase zastoupí petržel
Co vás zajímá
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Bylinné recepty pro chladné dny
Vařte s námi
-
Je indiánské léto a k němu patří dýně, jablka a další dary přírody v kuchyni
Kuchařské čarování
-
Postní topinky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 13. 8. 2023
Pochoutkový rok
-
Setkání s kytkožroutkou a švadlenou, která oblékla zlatý kočár z krumlovského zámku
Dámská jízda