Hobby magazín speciál
Když se zelenina grilováním zbaví vody, vynikne její přirozená chuť
Hobby magazín speciál
Plzeň
Zkoušeli jste grilovat sezónní zeleninu? Cibuli, mrkev, červenou řepu, fazolky, dýně, brambory? Martin Havlík, učitel odborných předmětů Hotelové školy v Plzni u Borského parku a také šéfkuchař Gourmet clubu Bezejmenná poradí jak na to.
Jiří Šobr
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vyberte si ten správný gril
Hobby magazín speciál
-
Microgreens - doma vypěstovaná zelenina i pro ty bez zahrádky
Hobby magazín
-
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce
-
O samosběry ovoce a zeleniny je stále větší zájem. V Martinicích nabízí tímto způsobem česnek
Zprávy ze Zlínského kraje
-
Ve vlastní šťávě: Okurková sezóna
Ve vlastní šťávě
-
Dýně jsou tradiční podzimní surovinou. Udělejte si je jako rizoto. Zkrátka - v jednoduchosti je síla
Vaříme s Habadějem
-
Tip Juliany Maškrtnice: Nové Baues bistro v pražské Libni nabízí asijské fusion menu
Tip