Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Okurková sezóna
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Okurková sezóna
Radio Wave
Nejen novináři mají okurkovou sezónu. Pro lidi z kuchařské branže přišla ta krásná doba, kdy dozrává ovoce a zelenina je v nejlepší formě. A když se řekne okurková sezóna u nás, neznamená to, že nemáme do čeho píchnout. Ba naopak! Bude se zavařovat, sušit a nakládat!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zelenina, kterou byste nečekali, že Josef Maršálek přidá do sladkého těsta kvůli vláčnosti
Pochoutkový rok
-
Udělejte si hody z jahod!
Kuchařské čarování
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Skladování a zdravé zpracovávání ovoce a zeleniny
Host Dopoledního expresu
-
Sklizeň jablek bude letos zřejmě nejnižší za posledních šest let. Z českého jablka se stává vzácnost
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
V pozdním létě vysetý mangold můžeme sklízet i přes zimu
Hobby magazín speciál