Vaříme s Habadějem
Dýně jsou tradiční podzimní surovinou. Udělejte si je jako rizoto. Zkrátka - v jednoduchosti je síla
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Je tu dýňová sezóna. V obchodech a u farmářů se rozšířila nabídka dýní, což je nejlepší čas na ozkoušení v duchu moderní gastronomie. Zkuste si udělat dýňové rizito.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jezte moderně. Připravte si dýňovou polévku s cizrnou, strávníky překvapí svojí plnou chutí
Vaříme s Habadějem
-
Petr Voldán: Kam až? Kam pustíme
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Vesnovka obecná nahradí brokolici, chutná stejně
Hobby magazín speciál
-
Speciality ze šneků jako novodobá adventní pochoutka? Na farmě v Nahošovicích mají plné ruce práce
Zprávy ČRo Olomouc
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
Ve vlastní šťávě: Okurková sezóna
Ve vlastní šťávě
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
Kuřecí prsa s fazolemi
Dobroty Dáši Kubíkové