Glosa Pavla Maurera
Proč nejsou k dostání mlýnky na mák? Vyrábělo by se pak snadněji morfium? Ptá se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera

Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jsme kmínovou velmocí, připomíná Pavel Maurer. Malá hnědá...
Glosa Pavla Maurera
-
Mladý ječmen a sladkovodní řasa dodají vaší dovolené šťávu
Radioporadna
-
Kakao miluje snad každý. A víte o tom, že je dobré pro naše zdraví?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jaké ořechy zvolit při pečení dezertů? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne
-
Křenové víno jako prevenci žlučníkových kamenů doporučuje bylinkářka
Co vás zajímá
-
Proč mi neroste majoránka; pečeme s čerstvým ovocem
Hobby magazín
-
Proč jíst luštěniny? Jak je „dostat“ do dětí, které je nemají rády? V kuchyni s nimi můžete kouzlit
Radioporadna
-
Vynechte v zimě bílé pečivo, můžete tak částečně předcházet...
Host Dopoledního expresu
-
Kysané zelí, korejské kimchi a další kvašená jídla zlepší trávení a detoxikují tělo
Přírodní lékárna