Glosa Pavla Maurera
I na Slovensko se dá cestovat za jídlem. Madší ročníky ale mohou tápat
Glosa Pavla Maurera
I na Slovensko se dá cestovat za jídlem. Madší ročníky ale mohou tápat
Radiožurnál
Je dobré vědět, kde jsou historické chrámy, pyramidy, jezera a moře, ale já trvám na tom, že je též velmi důležité potěšit svoje chuťové pohárky! Při svých návštěvách bychom měli alespoň malinko otestovat nejvýznamnější nebo nejobvyklejší místní speciality, jinak je náš zážitek značně ochuzen!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Glosa Pavla Maurera: V Maďarsku ochutnejte játra, pörkölt a...
Glosa Pavla Maurera
-
Místa v srdci Pavla Pavla
Místa v srdci
-
Nýznerov založil lesní pacholek už před třicetiletou válkou
Od Pradědu na Hanou
-
Velešický pahorek u Pačejova je posetý žulovými balvany....
Česko – země neznámá
-
Stezka mezi Raškovickými lomy nabízí krásné výhledy, romantická zákoutí i staré pověsti
Výlety