Glosa Pavla Maurera

Elektronická evidence trvanlivosti! Pavel Maurer nabízí řešení, jak se vyhnout nákupu prošlých potravin

Glosa Pavla Maurera

Elektronická evidence trvanlivosti! Pavel Maurer nabízí řešení, jak se vyhnout nákupu prošlých potravin
Každý Čech vyhodí v průměru jídlo za 20 tisíc korun ročně.

Radiožurnál

Stává se vám, že v obchodě čas od času omylem koupíte něco prošlého a zkaženého, protože jste se nechtěli zdržovat zkoumáním informací na obalu? Pavel Maurer ve své dnešní gastronomické glose přichází s nápadem, jak podobným případům předejít. Podle Maurera by obchodníci měli povinně nabízet jen čerstvé potraviny, aby o jejich kvalitě nemohl při nakupování nikdo pochybovat. S nadsázkou také říká, že podobně jako elektronická evidence tržeb by se měla zavést i elektronická evidence trvanlivosti.

Více z pořadu