Dopolední Region
Lidka kdysi patřila mezi nejlepší čokolády na světě. V Kutné Hoře už se zase vyrábí, sklízí chválu a ocenění
Dopolední Region
Region
Historie kutnohorské čokolády se začala psát roku 1918. Čokoládovna Koukol a Michera pod značkou Lidka vyvážela čokolády a bonbóny do celého světa. Páni zakladatelé svému řemeslu rozuměli, čokoládu vyráběli rádi a poctivě. 2x za sebou vyhrála zlatou medaili na světové soutěži.
Jolana Nováková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čokoláda Lidka z Kutné Hory sklízí chválu a ocenění, jako její prvorepubliková předchůdkyně
Dopolední Region
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jsem celoživotní čokoholik. Chuť se tříbí, ale musíte mít i dar, popisuje výrobkyně čokolády
Host Lucie Výborné
-
Bartošovi: Je původní receptura čokolády ukrytá v bibli? Možné to je
Blízká setkání
-
Dejte si před jídlem kostičku hořké čokolády. Sníte toho pak méně a ještě prospějete srdci
Přírodní lékárna
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Dopřejte si čtvereček hořké čokolády i šálek kakaa. Zlepšíte si krevní oběh i výkonnost mozku
Babské rady
-
Zažít rozkoš na jazyku? Nezapomenutelné pralinky si můžete připravit doma i vy. Poradíme, jak na to
Radioporadna