Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Vysočina
Dobroty Dáši Kubíkové
Drůbeží medailonky s mrkví | Foto: Dáša Kubíková, Český rozhlas
K obědu, který má být rychle uvařený, se hodí nejlépe drůbeží maso. Máme-li k dispozici krůtí nebo kuřecí prsa, jde to opravdu ráz na ráz a za chvíli je jídlo na stole.
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Vysočina
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Krkonošské kuře
Dobroty Dáši Kubíkové
Kuřecí placičky. Osmažené dozlatova podáváme s bramborem či chlebem, ale klidně chutnají i samotné
Vaříme s Habadějem
Karotka s máslovou omáčkou a mandlemi. Oblíbené jídlo Vlasty Buriana
Vaří Mirka Kuntzmannová
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
Svíčková omáčka, poklad české kuchyně, má kořeny ve Francii. Jen sladší mrkev zčásti nahrazuje celer
Radioporadna