Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Vysočina
Dobroty Dáši Kubíkové
Vydatný sendvič jako hlavní chod | Foto: Dáša Kubíková, Český rozhlas
Z chleba se často dá vyrobit velmi syté jídlo, když ovšem, plátky správně doplníme sytými výživnými surovinami.
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Vysočina
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé recepty. Snažíme se posluchače inspirovat pokrmy, které zvládne připravit každý, pokrmy z běžně dostupných surovin.
Raymond Chandler: Vysoké okno. Ikonickou detektivku s Philem Marlowem čte Petr Lněnička
Četba na pokračování
Jiří Hájíček: Dešťová hůl. Román o dávné lásce, rodné půdě a hledání pravdy v minulosti. Čte Jan Holík
Četba na pokračování
Kateřina Surmanová: O čem skály mlčí. Mystickou detektivku z Českého Švýcarska čte Aleš Procházka
Četba na pokračování
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
George Farquhar: Galantní lest. Hvězdně obsazená komedie o dvou zchudlých londýnských kavalírech
Hra pro pamětníky
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Králík na talíři
Kuchařské čarování
Rychlé kuře po indicku - chicken korma
Dobroty Dáši Kubíkové
Antivirus: Když chcete mluvit a nechcete se spálit. Jak bezpečně kontaktovat média?
Antivirus
Šartréska - domácí prvorepublikový likér
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Výživa a Blue Zones. Co tento pojem znamená a čím jsou tyto oblasti zajímavé?
Jezte, ať vám to sluší
Vychytejte si nejlepší kvasový chleba
Radioporadna
Jak na přesolenou polévku a jak poznáte dobrou kávu?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaří Mirka Kuntzmannová
Omáčku si na talíři nešetřete. Zbytek můžete dojíst jen gurmetkou, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Ve vlastní šťavě: Kouzlo kotlíku
Ve vlastní šťávě