Radioporadna
Svíčková omáčka, poklad české kuchyně, má kořeny ve Francii. Jen sladší mrkev zčásti nahrazuje celer
Radioporadna
Hradec Králové
Dnešní radioporadna je o pokrmu, který u nás patří k nejoblíbenějším. Svíčková na smetaně, kdo by ji nemiloval. Jenže tohle jídlo neuděláme za 20 minut. Kolik času je potřeba, jaké maso je ideální a jsou brusinky a šlehačka nutností? Svíčková je pokrm, která si zaslouží celou naši radioporadnu.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Střítecká
Radioporadna
-
Rychlé a snadné, v tom je kouzlo listového těsta. Jak na lesklý povrch šátečků či štrúdlu?
Babské rady
-
Jan Katina: Vepřová kýta s 80 % masa? Legislativa to umožňuje
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
40 % všech potravin v USA skončí v koši. Parta nadšenců řekla...
Dopolední Radiožurnál
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Negativní kalorie. Mýtus, nebo účinný nástroj při hubnutí?
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Drůbeží medailonky s mrkví
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak se stravovat při viróze? Hlavně pít
Co vás zajímá
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší