Babské rady
Špalda je plná vlákniny a minerálů. Mouka se hodí do lívanců, zrno zase do polévek nebo pomazánek
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Špalda je nešlechtěná prastará obilovina – obsahuje více vitaminů, minerálů i vlákniny než běžná pšenice, která je navíc zbavována klíčků. Jako rostlina dokáže dobře čelit škůdcům i výkyvům počasí.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Žloutek je plný vitamínu D. Rozšlehejte ho s cukrem, koláčům tak dodáte lesk a krásnou barvu
Babské rady
-
Raw sladkosti Lenky Kočové mají úspěch, na přání zákazníků...
Dámská jízda
-
České kedlubny vynikají. Využijte toho, uvařte polévku, duste je, upečte placičky
Přírodní lékárna
-
Ekologické zemědělství nestačí, varuje rostlinný genetik
Souvislosti Plus
-
Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?
Abeceda potravin
-
Pikantní fazole aneb zdravá luštěnina. Zeleninová pochoutka, kterou určitě ocení nejen vegetariáni
Vaříme s Habadějem