Přírodní lékárna
České kedlubny vynikají. Využijte toho, uvařte polévku, duste je, upečte placičky
Přírodní lékárna
České Budějovice
Kedluben je jednou z nejstarších košťálovin. Pěstuje se celoročně na polích i ve sklenících, a dokud nejsou kedlubny zdřevnatělé, jsou lehce stravitelné. Mladé lístky obsahují několikanásobně více vitaminu C a třikrát více vápníku než bulvy, proto je nevyhazujeme.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vaše každodenní inspirace: Skromné jídlo může být skvělé
Káva o čtvrté
-
Babské rady a zelí. Na šlíškách si pochutnáte, šťáva z kysaného zelí poslouží jako čistič
Babské rady
-
Pečený čaj z rakytníku a tropického ovoce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
V období chřipek a viróz si domů pořiďte rýmovník
Náš host
-
Jak posílit imunitu. Mistrovský kurz Evy Hájkové
Mistrovský kurz
-
Pokud máte rádi českou kuchyni, musíte vyzkoušet vyhlášené Bolehošťské závitky. A nebudete litovat!
Vaříme s Habadějem
-
Kdy sbírat a jak sušit šípky? A k čemu jsou dobré šípkové hálky?
Radioporadna
-
Nejčerstvější zelenina, jarní klíčky a výhonky
Kuchařské čarování
-
Rutin - látka bohatá na přísliby. Jak moc věřit jejím domnělým účinkům?
Zdraví v cajku
-
Jsou malé, jejich chuť je ale výrazná a silná. Ve světě jim říkají mikrogreens, u nás mikrobylinky
Zprávy pro Královéhradecký kraj