Pochoutkový rok
Naražení pivního soudku je hračka. Původní štěně, to byl tvrdší oříšek
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Už dobrých 30 let se pivo prodává v keg sudech. Pokud je kupujete opakovaně, vyplatí se pořídit si domů také výčepní zařízení. To zahrnuje i chlazení a narážeč. Jeho obsluha není nijak náročná, postupujete podle návodu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ladislav Špaček: V restauraci se pivo pije jinak než v pivnici. A co když pěna ulpí na horním rtu?
Pochoutkový rok
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Snížení DPH u piva? Nejde o populistický příslib, voliči si to vyhodnotí, říká Feranec z hnutí ANO
Dvacet minut Radiožurnálu
-
V Chocni po letech vaří tekutý chléb. Splávek vám pohlídá pivočet
Máme hosty
-
Salát osprchujte a schovejte do lednice, vydrží čerstvý a křupavý. Připravíte z něj i omáčku
Babské rady
-
Klášterní pivovar ve Vyšším Brodě chátral i po revoluci,...
Vltavín
-
Alfou a omegou dobrého piva je čistota
Dobré dopoledne
-
Apetýt host: Karel Zachurčok
Apetýt
-
Glosa Pavla Maurera