Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Doby, kdy kopeček zmrzliny stával pět korun a prodavači ho otírali tak dlouho, až měl v sobě prohlubeň, snad konečně minuly. Zmrzlina se dnes často nabírá cukrářskou špachtlí, pistáciová dostala nudnou, o něco šedivější barvu, ale podle zmrzlinářů je to dobré znamení. O tom, jak poznat i vyrobit poctivou zmrzlinu a kdy z ní máte beton, jsme si povídali s pražským zmrzlinářem Honzou Hochsteigerem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zmrzlý pelišák od Vlasty Canové
Pochoutkový rok
-
Z kanceláře k řemeslu. Jak se manažerka s architektkou staly cukrářkami
Ve vlastní šťávě
-
Dřív neprodané zákusky rozdávala, teď do Zaječic jezdí celé Česko
Kdo umí, ten umí
-
Velikonoční nádivka, které se také říká buchta, sekanina nebo svítek. Udělejte si ji se špenátem
Vaříme s Habadějem
-
U Boleveckých rybníků nedaleko Plzně se každou zimu objevoval...
Česko – země neznámá
-
35letá žena z Liberce okradla vlastní rodiče
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Rady do kuchyně: Jak uchovat citronovou kůru do těsta nebo čerstvé droždí
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Ondřej Neff: Trosečníkem na ledě
Glosa Plus
-
Salát osprchujte a schovejte do lednice, vydrží čerstvý a křupavý. Připravíte z něj i omáčku
Babské rady
-
Hana Hosnedlová: Zmrzlina
Rozhlasový sloupek