On Air
„Péct chleba je psychohygiena,“ říká pekařka a bloggerka Juliana Maškrtnica
On Air
Radio Wave
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kam za dobrým jídlem a pitím mimo Prahu? Trafik, Maškrtnica, Vývařovna a tipy na letní gastro výlety
On Air
-
Foodblogerka Juliana Fischerová: O chlebový kvásek se musíte starat každý den
Blízká setkání
-
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip
-
Ekologické zemědělství nestačí, varuje rostlinný genetik
Souvislosti Plus
-
Host: Ivana Hollanová, pekařka, cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Chlebová polévka podle Ludmily Vačkářové
Pochoutkový rok
-
Tradiční mramorovou bábovku upekla pro Vlastimila Harapese cukrářka Hana Šemíková
Pochoutky na talíři