Blízká setkání
O chlebový kvásek se musíte starat. Nejlépe každý den, radí foodblogerka Juliana Fischerová
Blízká setkání
Dvojka
Udržet chutný kvásek je prý malá alchymie. „Ideální je s ním pracovat každý den,“ doporučuje Juliana Fischerová v Blízkých setkáních. Všechny díly pořadu najdete na webu Dvojky nebo v mobilní aplikaci mujRozhlas.
Juliana Fischerová, Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Porotce soutěže MasterChef Jan Punčochář: K řízku přidejte do trouby i krajíc chleba
Blízká setkání
-
Je to ale šikovné spojení, ta fyzioterapie dohromady s jógou. V čem nám může pomoct?
Apatyka
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Strašidelná ryba se smrtícím světlem opravdu existuje! Jak žije ďas mořský?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Host: Juliana Fischerová, pekařka a foodblogerka
Noční Mikrofórum
-
Pokud vláda jedná skutečně podle čísel, tak to dovedně skrývá, hodnotí děkan VŠE Fischer
Osobnost Plus