Tip
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip
![čokoláda - čokoládové boby](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/ed376a6b75463bd8c9586c140e562f5e.jpg?h=8bfb83bf&itok=AlwmJ0Mx)
Radio Wave
Pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica pro vás tento týden doporučuje podniky s kvalitním pečivem, dobrou snídaní či polévkou a jako sladkou tečku tentokrát zvolila brněnskou čokoládu. Na pražských Vinohradech usazená pekárna Praktika nově otevřela svou druhou pobočku. I na Letnou teď můžete vyrazit pro domácí chléb, koblihu, croissant nebo poctivý džem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do žižkovského pekařství pro domácí croissant nebo briošku
Tip
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Podmáslový chléb podle Renaty Foltýnové
Pochoutkový rok
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Host: Ivana Hollanová, pekařka, cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Nevěřte mýtům! Lepek ani vajíčka neškodí, uvádí foodblogerka Karolína Fourová
Blízká setkání
-
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
-
Chlebáky pro skotáky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou