Zápisník zahraničních zpravodajů
Tohle byste v italských Alpách nečekali. Vědci tu rozpouštějí naběračky a simulují výbuchy
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co by byly prázdniny v Římě bez pravé italské zmrzliny?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jsme kmínovou velmocí, připomíná Pavel Maurer. Malá hnědá...
Glosa Pavla Maurera
-
Kulinářská inspirace ze středomoří – polévka gazpacho, gnocchi, maso s ovocem a ryba po katalánsku
Kuchařské čarování
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Migranti sice mají v Itálii přístup k očkování proti koronaviru. Digitální certifikát ale nedostanou
Svět ve 20 minutách
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře...
Ve vlastní šťávě
-
Polenta: V naší kuchyni je bohužel neznámá
Na vidličce Romana Pauluse