Zápisník zahraničních zpravodajů
Tajný recept na charčo si nejde zapamatovat, u nenapodobitelné gruzínské polévky se nemluví
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Gruzínská kuchyně je nenapodobitelná. Jednou z jejích hvězd je charčo, hustá a velmi ostrá polévka, na které si místní pochutnávají jako na hlavním chodu. Svou vydatností se mu totiž bez potíží vyrovná.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na názvech gruzínských specialit není těžké si zlámat jazyk....
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pavel Maurer: Chtěl bych ochutnat třeba Pohlreichovo koření...
Glosa Pavla Maurera
-
Bob Klepl připravil kuře Sacivi - s ořechovou marinádou a...
Pochoutky na talíři
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Nejtěžší je pravé italské rizoto
Xaver a host
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Bramborové placky na všeliké způsoby
Kuchařské čarování
-
Rychlost, čerstvost, sezonnost. Nevařím podle receptů, přiznává kuchařka Gabriela Rudolfsson
Apetýt
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové