Apetýt
Rychlost, čerstvost, sezonnost. Nevařím podle receptů, přiznává kuchařka Gabriela Rudolfsson
Apetýt
Brno
Kuchařka Gabriela Rudolfsson žila na mnoha místech po celém světě, třeba v Africe nebo Asii. Všude se věnovala jídlu a především vaření. Pak se rozhodla vrátit na rodnou jižní Moravu a nabízet místním neobvyklé chutě, ale i domácí dobroty.
Jana Kobylinská
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Slova přejatá v kuchyni I
Ve vlastní šťávě
-
Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece
Host Lenky Vahalové
-
Hlídat teplotu, správně míchat a hlavně kořenit. Špekáčky...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Honza Krob chtěl pracovat na letišti, ale nakonec učí...
Dámská jízda
-
Kravský haloumi na gril
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bokanté: Historie psaná poraženými
Hudba ze zapadlých vesnic
-
Podobá se čápovi, má černé peří, zvláštní zobák v podobě louskáčku a podivné jméno - zejozob africký
Safari
-
Pochoutky s Michaelou Kuklovou
Pochoutky na talíři