Zápisník zahraničních zpravodajů
Na názvech gruzínských specialit není těžké si zlámat jazyk. Jejich chuť vám ale snahu mnohonásobně vynahradí
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tajný recept na charčo si nejde zapamatovat, u nenapodobitelné gruzínské polévky se nemluví
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Krůtí guláš s červenou čočkou. Netradiční spojení chutí, kdo ale miluje hodně šťávy, bude nadšený
Vaříme s Habadějem
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Proč máme raději tatarku než kečup a jak to souvisí s naší „národní chutí“?
Okolo češtiny
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary