Zápisník zahraničních zpravodajů
Na názvech gruzínských specialit není těžké si zlámat jazyk. Jejich chuť vám ale snahu mnohonásobně vynahradí
Zápisník zahraničních zpravodajů
![Chačapuri - gruzínská příbuzná italské pizzy](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03985115.jpeg?h=1b6b5d13&itok=HM3trKll)
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tajný recept na charčo si nejde zapamatovat, u nenapodobitelné gruzínské polévky se nemluví
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Polské národní jídlo bigos
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Krůtí guláš s červenou čočkou. Netradiční spojení chutí, kdo ale miluje hodně šťávy, bude nadšený
Vaříme s Habadějem
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Možná, že maďarský guláš byl původně turecký
Pochoutkový rok
-
Proč máme raději tatarku než kečup a jak to souvisí s naší „národní chutí“?
Okolo češtiny
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Asijská inspirace pro vaši kuchyni
Kuchařské čarování