Zápisník zahraničních zpravodajů
Na seznam maďarských národních pokladů vstoupila býčí krev nebo segedínská rybí polévka
Zápisník zahraničních zpravodajů
Na seznam maďarských národních pokladů vstoupila býčí krev nebo segedínská rybí polévka
Radiožurnál
Maďaři mají spoustu věcí, na které jsou hrdí. Ať už je to perkelt či čabajka, nebo třeba maďarská opereta. Na seznamu je už více než šedesát takových typických maďarských produktů, včetně psí rasy – maďarského ohaře. Mezi nejnověji přidanými hungariky je i víno zvané býčí krev a rybí polévka halászlé.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zánik tradiční ďulajky? Maďaři by se do krve urazili
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Houbový guláš z hlívy ústřičné. Zdravá dobrota, na které si určitě pochutnají nejen vegetariáni
Vaříme s Habadějem
-
Kde vaří jako v nebi, nemusí se starat o atraktivní lokalitu....
Glosa Pavla Maurera
-
Pikantní a rychlá rybí polévka od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Sapér Vodička ze Švejka skutečně existoval. V Újezdě si...
Česko – země neznámá
-
Halászlé: Jak se připravuje?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Guláš. Oblíbená pochoutka se u nás objevila až kolem poloviny 19. století
Slovo nad zlato