Pochoutkový rok
Pikantní rybí polévku s maďarským nádechem uvařil venku na ohni Jiří Bílecký z Řepiště
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Rybí polévku z hejka uvařil soutěžně v Řepišti u Ostravy Jiří Bílecký. Jako správný rybář ji připravil venku na ohni v kotlíku. Je rychlá, jednoduchá a inspirovaná maďarskou kuchyní. Použít můžete jakoukoliv - kapra, cejna nebo třeba hejka.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Rybí polévka: Který recept je ten nejlepší?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Host: Jan Bubeník, rybář
Host Dopoledne pod Ještědem