Pochoutkový rok
Ořechové nebe od Jany Hauptmannové je super dezert s vůní kakaa a čokolády
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Není nad vůni čokolády. Při kousnutí cítíte, jako když ztuhne kakao v ústech. Brownies je proti tomuto dezertu suchá sestřenice. Ochutnáte jeden kousek a chcete další. Recept, kde máme asi nejvíc vajec za celou historii Pochoutkového roku, upekla Jana Hauptmannová z Pohoří.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Krémový čokoládový koláč od Zuzany Malé vám zaplaví mozek velkou radostí
Pochoutkový rok
-
Mistr světa ve výrobě pralinek má alergii na mouku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Horká čokoláda
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Muzeum čokolády v Táboře vás ohromí čokoládovým vlakem i bustou postavy z Pirátů z Karibiku
Výlety
-
Kvalitní pralinka musí křupnout. Výrobu podle pralinkové kouzelnice zvládnete i doma
Radioporadna
-
Jak se vyrábí čokoláda? Kakaové boby uvolňují látky, které vám nedají spát, popisuje čokoládovnice
Host Radiožurnálu
-
Petra Soukupová: Nic nebude jako dřív
Četba na pokračování
-
Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem