Zápisník zahraničních zpravodajů
Jan Šmíd: Politická korektnost se ve Francii dostala až do kuchyně
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mistr světa ve výrobě pralinek má alergii na mouku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Nanuky zmrzlinářky Moniky Pavlisové jsou malými uměleckými díly
Kdo umí, ten umí
-
Sýry: Jak si vybrat ty správné na talíř pro hosty?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Muzeum čokolády v Táboře vás ohromí čokoládovým vlakem i bustou postavy z Pirátů z Karibiku
Výlety
-
Čokoláda patří do lednice na víno, říká chocolatiér
Jak to vidí...
-
Pavel Maurer: Velikonoční vajíčka můžeme připravit na nespočet způsobů
Glosa Pavla Maurera
-
To, co by mělo být úkolem rodiny, se přenáší na školu, říká k...
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region