Kdo umí, ten umí
Nanuky zmrzlinářky Moniky Pavlisové jsou malými uměleckými díly
Kdo umí, ten umí
Pardubice
Nanuk je v podstatě zmrzlina obalená čokoládou, která se prodává na dřívku. Kam se výroba nanuků posunula v průběhu let? Na to jsme se zeptali pardubické zmrzlinářky a nanukářky Moniky Pavlisové.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Oblečení, které se nepáře a časem získává na odolnosti. Uměli to už v době kamenné
Kdo umí, ten umí
-
Jan Šmíd: Politická korektnost se ve Francii dostala až do...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Host: Ivana Jablonovská, zmrzlinářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Hana Hosnedlová: Zmrzlina
Rozhlasový sloupek
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové