Kdo umí, ten umí
Nanuky zmrzlinářky Moniky Pavlisové jsou malými uměleckými díly
Kdo umí, ten umí
Pardubice
Nanuk je v podstatě zmrzlina obalená čokoládou, která se prodává na dřívku. Kam se výroba nanuků posunula v průběhu let? Na to jsme se zeptali pardubické zmrzlinářky a nanukářky Moniky Pavlisové.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V rodinném brašnářství v Chrudimi nabízí i nezapomenutelné zážitky
Kdo umí, ten umí
-
Tajemství černého kufříku. Případ podvodného prodeje pražského nádraží překvapuje drzostí pachatele
Historie českého zločinu
-
Letošní Mlékárenský den v Přibyslavi: 23 mlékáren, od velkých podniků až po drobné farmáře
Dobré dopoledne
-
Dnešní recept je určen všem. Především ale těm, kteří nemají právě svůj den. Piškot v náladě,…
Rozhlas u plotny
-
Co je základem dobrého chleba? Nejen na to jsme se zeptali řemeslné pekařky Šárky Nemešové
Vybrali jsme pro vás
-
Jak vlastními silami vyrobit dobrý likér. Chcete zpracovat ovoce ze zahrádky? Použijte naše…
Palírna
-
V Chocni po letech vaří tekutý chléb. Splávek vám pohlídá pivočet
Máme hosty
-
Vyzkoušejte jednoduché recepty na lžičku podle chrudimské cukrářky
Radioporadna
-
Teď zrovna tvořím vítr, směje se krajkářka Lenka Máslová Špetlová, mistr tradiční rukodělné výroby
Host ve studiu
-
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
Ve vlastní šťávě