Zápisník zahraničních zpravodajů
Chutě celé Asie se sešly v Singapuru. Nejlépe se najíte u stánku, ale raději se tam moc nerozhlížejte
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Gastronomie v Singapuru je považována za jednu z vůbec nejlepších v Asii, a přitom paradoxně nic takového jako singapurská kuchyně neexistuje. Nabídku tam totiž tvoří jednotlivé regionální kuchyně, které se navzájem ovlivňují a samozřejmě si i konkurují. Výsledkem je doslova kulinářský ráj.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hlídat teplotu, správně míchat a hlavně kořenit. Špekáčky...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Slova přejatá v kuchyni I
Ve vlastní šťávě
-
Kuřecí kung pao
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Když jíte hůlkami, sousta nikdy nenapichujte. Znamená to hrozbu smrtí
Návod na etiketu
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Jste gurmáni, gurmeti, anebo labužníci?
O češtině od A do Z
-
V Ostravě můžete zjistit, jaká je opravdová maďarská kuchyně
Křížem krajem
-
Rychlost, čerstvost, sezonnost. Nevařím podle receptů, přiznává kuchařka Gabriela Rudolfsson
Apetýt
-
Jídlo může být uměleckým dílem. Jak ale poznáme, zda nám...
Glosa Pavla Maurera