O češtině od A do Z
Jste gurmáni, gurmeti, anebo labužníci?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dcera jela na hory a ona si ti mi tam zlomila nohu. Jak použít dativ sdílnosti
O češtině od A do Z
-
Když si kupujete maso, dívejte se řezníkovi na ruce, doporučuje řeznický mistr Kšána
Host Lucie Výborné
-
Glutamát sodný a přemíra soli. Bujonové kostky čelí mnoha výtkám. Kde je pravda, zkoumal dTest
Dva na Dvojce
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Feta z ovčího, balkán z kravského mléka. Jak ho připravit doma, radí Babské rady
Babské rady
-
Co si myslel Dobrovský o budoucnosti češtiny?
Okolo češtiny
-
Pavel Maurer: Když jídlo chutná, není třeba slov. Ani na...
Glosa Pavla Maurera