Zahrádkářské tipy
Sušíme ovoce a zeleninu
Zahrádkářské tipy
Region
Sušení patří k nejstarším a zároveň nejzdravějším metodám konzervování potravin. Dobrý způsob, jak uchovat chuť, vůni a barvu potravin na dlouhou dobu. Pokračuje Ivan Dvořák z časopisu Zahrádkář:
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlá sýrová roláda
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejlepší je najít si svého řezníka v ulici a maso kupovat u něj, říká řeznický mistr Nitka
Poradna
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Nemocným a starším se obecně doporučuje jíst 5x denně a menší porce
Co vás zajímá
-
Pokud při májovém houbaření najdete hodně smržů, uvařte si z nich puding
Hobby magazín speciál
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 4. 2023
Pochoutkový rok