Vinohradská 12
Fronta na fast food? Český trh je hladový a zákazníci se nespálí, vysvětluje publicista
Vinohradská 12
Plus
Usmažit, osolit, zabalit. Kuře, burger, hranolky, cokoli. Fast food. Vydělává a roste. Kde se vzal, proč na něj Češi stojí frontu a jak hladový je vůbec tuzemský trh? Je tu místo pro víc hráčů? Téma pro ekonomického publicistu Jakuba Žofčáka.
Matěj Skalický
Editace: Kateřina Pospíšilová
Rešerše: Marcela Blažková
Sound design: Jaroslav Pokorný
Hudba: Martin Hůla
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proč (zase) zdraží potraviny
Vinohradská 12
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Jakými pravidly se darování obědů řídí? Odpovídá Tereza Modlová, PR manažerka spolku Zachraň jídlo
Jak to vidí...
-
Znáte nejtypičtější český fast food? ptá se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
-
Lída Rakušanová: Je vůbec možné dobře komunikovat špatné zprávy?
Názory a argumenty
-
Baba na rumu: Odkud tento dezert pochází?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
6 supermarketů v krajském městě a v nákupním košíku 8 běžných potravin. Jaké jsou rozdíly v cenách?
Zprávy pro Královéhradecký kraj