Ve vlastní šťávě
Palírník Ondřej Kopička o ginu odrážejícím sezonu, cirkulární ekonomice a znovuobjevení hořké chuti
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Když přijde řeč na pálenky, v Česku a na Moravě pomyslíme hlavně na ovocné destiláty – jablkovice, slivovice a višňovice, případně na skandály týkající se jejich výroby. Ondřej Kopička a Petr Alexander však šli na výrobu destilátů trochu jinak – bavilo je včelařství, víno, sadařství a bylinkářství, a tak se rozhodli, že spolu založí malou destilerii, kde svoje záliby propojí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě o francouzském cidru z Čech. „Chuťová výchova u nás se lepší,“ říká výrobce
Ve vlastní šťávě
-
Ovocné pivo se dá připravit i doma – stačí pivo a kvalitní sirup
Pochoutkový rok
-
Vinařská stezka v Kuksu nabízí poučení o víně i romantickou...
Česko – země neznámá
-
Karel IV. by měl radost. Vinice prosperují i na východě Čech
Radioporadna
-
Kde vaří jako v nebi, nemusí se starat o atraktivní lokalitu....
Glosa Pavla Maurera
-
Host: Bogdan Trojak, básník a vinař
Hovory
-
S vůní tradice: Příběh vína. Jak se orientovat ve vínech se sommeliérem Pavlem Winterem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Příběh skořice: jak se z kůry divokého stromu stane voňavé koření?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Každá lahev je jedinečná. Ovoce proměňujeme na umělecké dílo, říká o výrobě cidre Jáchym Kliment
Dopolední Region