Vaříme s Habadějem
Udělejte si kuřecí prsa na medu! S trochou nadsázky se dá říct, že kuře je takový novodobý králík
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
S trochou nadsázky by se dalo říct, že kuře je takový novodobý králík. Poté, co se snížil počet drobných chovatelů králíků, získalo kuře v českých domácnostech podobnou pozici díky snadné úpravě, cenové dostupnosti a lahodné chuti. Kdo by neměl rád jemné, křehké a lehce stravitelné kuřecí maso?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí prsa v kari omáčce. Exotika na českém talíři potěší nejen vaše chuťové pohárky, ale i oči
Vaříme s Habadějem
-
Je nutné mít pro chov králíků magických sedm kotců? Poradí vám zkušená chovatelka Alice Votavová
Radioporadna
-
Na Statku U zvířátek v Nové Bukové vás nechají podojit krávu...
Česko – země neznámá
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Chleba ve vajíčku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Italská kuchyně není jen pizza a těstoviny
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou