Vaříme s Habadějem
Udělejte si kuřecí prsa na medu! S trochou nadsázky se dá říct, že kuře je takový novodobý králík
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
S trochou nadsázky by se dalo říct, že kuře je takový novodobý králík. Poté, co se snížil počet drobných chovatelů králíků, získalo kuře v českých domácnostech podobnou pozici díky snadné úpravě, cenové dostupnosti a lahodné chuti. Kdo by neměl rád jemné, křehké a lehce stravitelné kuřecí maso?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když vystavená oprátka souvisí s historií vaší rodiny. To se stalo řediteli turnovského muzea
Vybrali jsme pro vás
-
Možnosti mletého masa v kuchyni jsou nepřeberné. Udělejte si ho tentokrát s bramborovými kolečky
Vaříme s Habadějem
-
Nikdo mě neviděl. Případ jediné vykonané popravy v Brně za první republiky
Historie českého zločinu
-
Masové kuličky v kari omáčce. Recept Romana Pauluse na exotiku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Buchta z cukety
Vařte s námi
-
Recept: Kuře s ananasem a medem. Hostem Sociálně-právní poradny byla zlínská advokátka Markéta…
Apetýt
-
Javorový sirup: S čím se dá konzumovat?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Recenze komiksu Kuře na švestkách
Mezanin
-
Duben je ideální čas pro chov králíků. Které plemeno vybrat? A jak zajistit mladé?
Radioporadna
-
Dokonalé pečené kuře na mrkvi podle 60 let starého receptu maminky Jiřiny Boučkové
Pochoutkový rok