Vaříme s Habadějem
Limetková kari treska. Spojení hned tří úžasných chutí a barev na jednom prostřeném talíři
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Treska se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Svědčí o tom i fakt, že jen v Británii se jí sní ročně kolem 136 miliónů porcí. Kulinářské možnosti této ryby objevili lidé už před mnoha staletími, neboť treska byla takříkajíc víceúčelová. Mohla se totiž uvařit nejen čerstvá.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Treska v pivním těstíčku a brambory s česnekem. Zdravé jídlo, které si budete chtít dát určitě znovu
Vaříme s Habadějem
-
Jaro v mysliveckých honitbách, chov akvarijních rybiček i příběh ze sportovního rybolovu
Máme rádi zvířata
-
Akvaristé ročně nakoupí 55 milionů mořských živočichů, někteří patří k ohroženým druhům
Laboratoř
-
Tihle roztomilí pacienti se léčí v největší britské záchranné...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Sto jednou ranou
Pohádky
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
Křížem krajem u Bezruče. Na výlovu největšího jistebnického...
Křížem krajem
-
Nahraďte vepřové rybami a hubnutí půjde samo
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Losos na bylinkách
Dobroty Dáši Kubíkové